Le Dîner

Le Dîner

KOPERGIETERY, KGbe & Doble Mandoble
6 +
Tour dates
Geen voorstellingen gevonden

Voorbije speeldata

Geen voorstellingen gevonden
Hide tourdates
Uit

Eén tafel, drie protserige heren en één diva...

Samen maken ze
al smullend en smakkend
plannen om nog groter, nog
rijker en nog machtiger te
worden. De anarchistische
ober en de eeneiige tweelingkok
laveren niet alleen
gevaarlijk met hun gerechten,
maar vooral ook met hun revolutionaire
gedachten tussen alle dikdoenerij
door. Een beeldende voorstelling vol
fysiek circustheater en verrassende
objectmanipulatie. Met een knipoog
naar Luis Buñuel en Frederico Fellini.

Een muzikale familievoorstelling vol fysiek theater, circus en verrassende objectmanipulatie.

Geïnspireerd op Le charme discret de la bourgeoisie (Luis Buñuel) en 8 ½ (Federico Fellini) nestelen een crème aan internationale circusmensen zich letterlijk aan een tafel en steken op geestige manier de draak met schone schijn, hebzucht en machtswellust. 

 

EEN PRODUCTIE VAN Doble Mandoble, KGbe & KOPERGIETERY
CONCEPT & CREATIE: Luis Javier Cordoba Pelegrín, Miguel Angel Cordoba Pelegrín, Andrea Fidelio, Angela Malvasi, Gonzalo Alarcón 
COACHING: Sander De Cuyper, Johan De Smet & Christine Rossignol 

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

 

Doble Mandoble is in 2007 opgericht door tweelingbroers Luis Javier en Miguel Angel Cordoba Pelegrín, die reeds jarenlang ervaring hebben in magie, circus en acrobatiek. Ze toerden 5 jaar met de show La Familia Rodriguez van Hopla Circus. Voor hun eigen creaties binnen Doble Mandoble ontvingen ze verschillende prestigieuze internationale onderscheidingen. 

 

Andrea Fidelio is een veelzijdig kunstenaar. Hij legt zich toe op fysiek theater, cabaret, straattheater, circus, performance en video. Naast zijn eigen creaties werkt hij regelmatig voor theatergezelschappen als Teatrino Clandestino, Pietro Babina, Living Theatre, Open, Cristina Rizzo en Fabrizio Favale

 

Angela Malvasi begon haar artistieke carrière in het theater en focust vandaag op hedendaagse dans. Ze deed professioneel onderzoek naar traditionele Indiase dans als de Gotipua-dans, Chhau-stam en Kalaripayatu krijgskunst. In Rome studeerde ze Commedia dell’Arte en volgde ze cursussen clownerie. 

 

Gonzalo Alarcón was te zien in ‘De Daltons’ (KOPERGIETERY en Cie Pol & Freddy). Hij werkt al jaren binnen de internationale circuswereld, onder andere voor het Belgisch geprezen circusgezelschap Hopla CircusSistema-T en Cie Pol & Freddy. Hij vervolledigde zijn opleiding in de Clownerie aan het Centre National des Arts du Cirque (CNAC). In zijn werk richt hij zich specifiek op de kunst van de clownerie en burlesque.