Prijzen & spelregels

TICKETS RESERVEREN

online :: hier
telefonisch :: 09 233 70 00

We zijn telefonisch live bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10u tot 17u. Daarnaast kan u een boodschap inspreken op het antwoordapparaat. U wordt enkel gecontacteerd indien er zich een probleem stelt met uw aanvraag.

Groepen (vanaf 15 personen) dienen telefonisch of via info@kopergietery.be te reserveren.

Het betalen van de tickets hoeft niet vooraf, maar doet u aan de kassa op de dag van de activiteit. Dat kan cash of via Bancontact.

 

TICKETPRIJZEN

13 euro :: normaal tarief
8 euro ::  reductietarief
voor -18jaar, studentenkaart, werkzoekenden, sectorpas, personen met een beperking en hun begeleider
5 euro :: eenheidsprijs voor CinéRABOT

Heel soms wijkt de entreeprijs af van bovenstaande standaardprijzen.
De juiste prijs wordt in dat geval vermeld bij de activiteit.

KOPEREN LOPER: Een supervoordelige formule om als gezin regelmatig naar KOPERGIETERY te komen! Met deze kaart heeft u 10 ‘zitjes’ die u kan omruilen voor tickets voor voorstellingen naar keuze i.o.v. KOPERGIETERY. De kaart is een jaar lang geldig voor alle leden binnen het gezin (dus zowel kinderen als volwassenen) vanaf de aanschafdatum. Vergeet wel niet uw zitplaatsen te reserveren. Prijs: 85 euro (of 8,5 euro per ticket). Enkel geldig voor voorstellingen aan onze standaard ticketprijzen (13 / 8 euro).

Bij KOPERGIETERY kan u ook GESCHENKBONNEN aankopen. Alle info vindt u hier.

KOPERGIETERY aanvaardt de UiTPAS Gent.
Dit is een digitale kaart waarmee iedereen die aan cultuur, sport of aan een jeugdactiviteit deelneemt, punten kan sparen die omgeruild kunnen worden aan fijne voordelen. Mensen die in aanmerking komen voor het kansentarief krijgen met hun UiTPAS tevens 80%  korting op het basistarief van de activiteit (u dient in dat geval Gentenaar te zijn)!

ALLE INFO & VERKOOPPUNTEN: uitin.gent.be/uitpas

 

KASSA

De kassa gaat 45 min. voor aanvang van de voorstelling open. Gereserveerde tickets kunnen daar afgehaald en betaald worden. Losse tickets kunnen - indien er nog plaatsen zijn – ter plekke worden gekocht.

Gereserveerde tickets dienen minstens 15 min. voor aanvang afgehaald te worden. KOPERGIETERY behoudt zich het recht om niet tijdig afgehaalde tickets door te verkopen bij volle zaal.

 

WACHTLIJST

Bij uitverkochte zaal, wordt een wachtlijst aangelegd. U kan zich via het online reservatiesysteem, telefonisch (tijdens de kantooruren) of gewoon ter plekke op de wachtlijst plaatsen. U meldt zich minstens 5 min. voor aanvang van de voorstelling aan de kassa aan. Bij het openen van de deuren, geeft KOPERGIETERY de niet-afgehaalde tickets vrij.

 

LEEFTIJDEN

KOPERGIETERY vermeldt bij kinder- en familievoorstellingen (alles onder 12 jaar) een minimumleeftijd. 
6+ betekent dat de voorstelling geschikt is voor iedereen vanaf 6 jaar. 

Gelieve deze minima te respecteren en geen jongere kinderen mee te nemen. Deze leeftijdsgrens wordt per voorstelling in samenspraak met de makers vastgelegd, en komt zowel de voorstelling, als de kijkervaring van het publiek - u dus - ten goede.
KOPERGIETERY laat geen baby's toe in de zaal.

Activiteiten zonder specifieke leeftijdsaanduiding richten zich naar jongeren en volwassenen.