Prijzen & spelregels

TICKETS BESTELLEN

online via deze site
+32 9 225 01 01 (TicketsGent)
info@ticketsgent.be (TicketsGent)

kantoor TicketsGent:
Sint-Baafsplein 17

Een paar uur voor aanvang van de voorstelling sluit de online ticketservice van TicketsGent. Je kan je (in geval er nog tickets beschikbaar zijn), op de reservatielijst laten plaatsen via 0479 09 41 06 (spreek gerust een boodschap in). 45 Minuten voor aanvang openen we de kassa ter plekke en zijn we live bereikbaar.

 

*tijdelijke maatregel COVID-19*  KOPERGIETERY werkt met het Covid Safe Ticket voor iedereen vanaf 12 jaar. Je dient dus je CST voor te leggen bij het betreden van het gebouw, zowel in de Kopergietery als in KG Rabot. Meer info over aanvragen vind je HIER. Er is mondmaskerplicht voor iedereen vanaf 6 jaar.

*tijdelijke maatregel COVID-19* Theaterhuizen dienen bij elke reservering minstens één contactpersoon met NAAM en TELEFOONNUMMER op te nemen. KOPERGIETERY houdt er zich aan deze gegevens enkel door te geven aan de officiële tracing-instantie indien opgevraagd. 

Mensen die ZONDER RESERVATIE naar de voorstelling komen, kunnen – indien er nog zitplaatsen zijn – ter plekke hun tickets betalen met bancontact. We raden echter aan vooraf online tickets te kopen.

We geven de link naar de CORONA-MAATREGELEN mee in de ticketbevestiging. Gelieve deze maatregelen door te nemen voor je theaterbezoek. Je vindt de maatregelen ook HIER.

TICKETPRIJZEN

16 euro :: standaardtarief
10 euro :: reductietarief
voor studentenkaart, werkzoekenden, sectorpas, EDC-kaart + begeleider
8 euro :: reductietarief voor -18jaar
5 euro :: eenheidsprijs CinéRABOT

Heel soms wijkt de entreeprijs af van bovenstaande. De juiste prijs wordt in dergelijk geval vermeld bij de activiteit.

KOPEREN LOPER: Een supervoordelige formule om als gezin regelmatig naar KOPERGIETERY te komen! Alle info vind je hier, onmiddellijk kopen hier.

Bij KOPERGIETERY kan je ook een THEATERWAARDEBON kopen als geschenk. Alle info vind je hier, onmiddellijk kopen hier.

KOPERGIETERY aanvaardt UiTPAS Gent.
Dit is een digitale kaart waarmee je punten kan sparen die omgeruild kunnen worden aan fijne voordelen. Mensen die in aanmerking komen voor het kansentarief krijgen met hun UiTPAS tevens 80%  korting op het basistarief van de activiteit! ALLE INFO & VERKOOPPUNTEN: uitin.gent.be/uitpas

 

KASSA

De kassa opent 45 min. voor aanvang van de voorstelling. Losse tickets kunnen - indien er nog plaatsen zijn – ter plekke worden gekocht. KOPERGIETERY behoudt zich het recht om op het aanvangsuur van de voorstelling de zitplaatsen van het niet-aanwezig publiek door te verkopen aan de kassa.

WACHTLIJST

Indien een voorstelling is uitverkocht, kan je steeds ter plekke je kans wagen. Hiervoor meld je je 10 min. voor aanvang van de voorstelling aan de kassa aan. Bij het openen van de deuren, geeft KOPERGIETERY de zitplaatsen vrij van het niet-aanwezige publiek.

LEEFTIJDEN

(x)+ : de voorstelling is geschikt vanaf leeftijd (x)
XL: geschikt voor jongeren (vanaf 12) & volwassenen
ALL: geschikt voor iedereen, jong en oud

Gelieve deze minima te respecteren en geen jongere kinderen mee te nemen. Deze leeftijdsgrens wordt per voorstelling in samenspraak met de makers vastgelegd, en komt zowel de voorstelling, als de kijkervaring van het publiek - jezelf dus - ten goede.
KOPERGIETERY laat geen baby's toe in de zaal.