3

In de voorstelling wordt behoorlijk tot veel tekst gebruikt.
De taal begrijpen is belangrijk om te volgen.

De Eenzamen

Een voorstelling met en over Artificiële Intelligentie. Leren wij ALAN dingen of leert ALAN ons over het bestaan?

Eigen Kweek / DINSDAG.ORG 

Swipe-cabaret van Jeff Aendenboom & Bas Vanderschoot. Via schattige kittens over goedkope TikTok challenges tot de bijtende ironie op 9GAG, gaan ze op zoek naar de schoonheid en troost van dit digitale tijdperk.

KOPERGIETERY

In 'Kinderen Niet Toegelaten' keren we ongecensureerd terug naar de kindertijd van een centrale gast in een bijzondere, geanimeerde avond.

KOPERGIETERY

Etenstijd! Schuif gezellig aan de eettafel en laat je, tussen de gangen van een lekkere maaltijd door, meevoeren en verrassen door een heerlijk verhalenbanket.

KOPERGIETERY & KGbe

Anna Vercammen en Joeri Cnapelinckx creëren na ‘De koningin is verdwenen’ opnieuw een gelaagde muzikale kindervoorstelling.

Opera Ballet Vlaanderen, KOPERGIETERY & KGbe

Hedendaagse familie-opera van theatermaker Johan De Smet en componist Frederik Neyrinck die inzoomt op kinderslavernij en migratie door kinderen.

fABULEUS & Action Zoo Humain (Re:Action)

In 'Wezen' neemt een kind je mee naar de achterkant van het theater, want aan de voorkant valt nog maar weinig te beleven. 

Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel, hetpaleis

Een ongewone 'musical' rond pech, verdriet, schaamte en eenzaamheid van gevierd theatermaker Jetse Batelaan.

In ‘sea of love’ peilen Theater Stap en frieda naar de diepte van de melancholie.

KOPERGIETERY

In 'Kinderen Niet Toegelaten' wandelen we ongecensureerd terug naar de kindertijd van een centrale gast. Onze vierde gast is Danny Ronaldo, artistiek leider en circusartiest van het befaamde Circus Ronaldo.